Jump to content
Corsair Community

HS80 no encienden mediante botón pero si por cable


Recommended Posts

Buenos días.

Mis HS80 me están dando un problema a la hora de encenderlos mediante el botón de encendido, emiten dos pitidos seguidos y el led indicador del receptor bluetooth se pone de rojo a blanco, pero acto seguido vuelve a rojo intermitente, en cambio si conecto mis cascos mediante cable, estos funcionan correctamente, según ICUE no tengo actualizaciones pendientes y además de esto, hace un par de días no conectaba bien con ICUE y no se activaba el micrófono al bajarlo, tenía que abrir el software

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Hi,

It could be an issue with the the dongle,

Try a reset:

  • Make sure your headset is powered off.
  • Hold down the power button until you see the lights on the headset flash.
  • Wait 15 seconds, and then power on your headset.
  • Test your headset and see if the issue is resolved

If the issue continues,

attempt to pair the headset once again with the dongle,

Make sure your headset is connected to the cable directly to your motherboard, as well as the dongle to the motherboard.

got to iCUE and device settings for the headset and initiate pairing.

Once it pairs, test the headset.

Reach out if you continue to have issues with the headset,

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...