Jump to content
Corsair Community

Problems with LED lights on boot up


Recommended Posts

Posted (edited)

Hi i have for a while had some problems with my setup, where the LED in my fans does not boot up on the color i have selected.
When i turn on my computer in the morning, the LED lights has different spots of colors that does not fit the rest of the build.
What happens is that it kinda cycles between different colors in those spots until it finds the correct color.
After about 15 min it always finds the correct color and the problem is fixed.

What can be the cause of this?

I have tried to clean reset ICUE, but i does not work.

Also when i restart/ turn off my computer after the colors has been found, it works perfectly.
It only happens when the computer has been turned off for the whole night and it happens everyday.

I do not turn off the power supply.

280862029_1044271642846995_1252899112840132166_n.jpg

280927710_1115089092682561_3879297080749769447_n.jpg

It looks like this when the colors has been fixed after 15 minuts of cycling between colors (it only happens in that spot on the front middle fan and the 2 fans above)
281542072_3326972154212251_5100771093825454346_n.thumb.jpg.d18a95f43e2ce8ee22b5c4b7dad96e21.jpg

Edited by Midnightiris
Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

You likely have bad LEDs. We would recommend that you reach out to our support team by opening a ticket at http://help.corsair.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...