Jump to content
Corsair Community

New K100 mute light not turning off muted


R1031
 Share

Recommended Posts

I just replaced my K100 that I got about 7 months ago from the keyboard lighting not dimming at times. I just connected my replacement K100 and was checking everything and found that the Mute key indicator light on the keyboard will not toggle. It shows it working on iCUE and the OSD toggling off and on, but the keyboard displaces muted. If I quit iCUE it goes out, or if it's toggled off and I reboot the PC it goes off.

Any ideas? My K95 works fine, and the last K100 never had this problem.

Link to comment
Share on other sites

Several other users have reported this for the K100 on the current CUE 4.19 version.  It appears to be a software bug and there is no reason to be worried about your new hardware.  Corsair is aware of the issue.  Below is one of the discussion threads.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just wanted to add: K100 is connected to USB 3.0 and I tried resetting the kb.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, c-attack said:

Several other users have reported this for the K100 on the current CUE 4.19 version.  It appears to be a software bug and there is no reason to be worried about your new hardware.  Corsair is aware of the issue.  Below is one of the discussion threads.

 

 

Thank you very much!  🙂

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...