Jump to content
Corsair Community

vs512mb400 and asus a7n8x deluxe


Sonic_912

Recommended Posts

hello,

 

my problem:

 

i only could set the memory frequency to 83% >> 366mhz. At 400 windows will shout down after a few minutes....

 

I found another thread about it, but no solution....

 

my system:

 

amd 3000+ 400FSB

asus a7n8x deluxe 2.0

2x corsair vs512mb400

 

thx for any help !!!

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Please test the modules one at a time with http://www.memtest.org and I would set the Dim Voltage to 2.7 Volts as well. If you do find one failing then lets get it or them replaced. Please follow the link in my signature “I think I have a bad part!” and we will be happy to replace them or it!

However; if you get errors with both modules, that would suggest some other problem. And I would try testing the memory in another system to be sure.

Link to comment
Share on other sites

thanx for your help... :D:

 

I followed the instructions from jabberwok...

 

all user definied 3 - 3 - 8 - 2,5

 

now memtest just found one error(in test #8) in three passes of the test...

 

but windows isn´t stable....after a few minutes playing painkiller e.g., the blue screen appears > "page_fault_in_nonpage_area"

 

should i reinstall windows ?

 

I also set the FSB to 398mhz, but still the same problem...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...