Jump to content
Corsair Community

Issue with LED strips or Commander Pro? I'm stuck please help :D


Recommended Posts

Hi all. for a few weeks now my 4 LED strips have been doing this weird flickering, I've tried resetting the iCue software, different profiles, different settings, tried unplugging different LED strips. Even reinstalled Windows lol, my keyboard, mouse, ram and fans all function normal. 

 

I have provided a video link below, please help me troubleshoot this annoying issue 😄 

 

Link to comment
Share on other sites

The LEDs on the strips are a series circuit. Sometimes when an LED goes bad it’s nice enough to blow out and the lighting stops right there, identifying the problem. However, intermittent signal can cause flickering without identifying the faulty area. Try each strip connected 1 at a time to the controller to try and find the bad section. 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, c-attack said:

The LEDs on the strips are a series circuit. Sometimes when an LED goes bad it’s nice enough to blow out and the lighting stops right there, identifying the problem. However, intermittent signal can cause flickering without identifying the faulty area. Try each strip connected 1 at a time to the controller to try and find the bad section. 

I've tried unplugging and reconnecting different LED strips and the issue still persists, it's like it's random lol

Link to comment
Share on other sites

All 4 strips flicker individually?  What is the controller?  Commander Pro or Lighting Node Pro?  Does it do the same in the other RGB channel?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...