Jump to content
Corsair Community

DRAM and CPU EZ Debug Lights Flashing


Recommended Posts

Hey! Just got my splitter cables to wire my fans and finish my upgrades tonight. I thought I'd be able to boot up just fine first try. Unfortunately my luck seems to have run dry. I turned the PSU power on and hit power button on the front, then noticed my MOBO is giving me the DRAM and CPU lights flashing alternatively. Im thinking it may be a part compatibility issue or a bad MOBO. It's been a while since I've built my own PC so I'm hoping someone's got more brains on the topic than I do haha. 

My parts are:

MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI LGA 1200

Intel I7-10700F

Corsair Vengeance RGB Pro 32GB

Gigabyte GTX 1660 Ti OC 6GB

Corsair iCUE 5000x RGB

Corsair RMx Series (2021) RM850x

Corsair iCUE H150i Elite Capellix

Seagate Barracuda 1TB

WD NAND SSD 1TB

I'm hoping anyone can give me some troubleshooting ideas or even a straight on answer. If I have to buy new parts I'm okay with that just want a running PC with no problems.

16392829483363624142180905332153.thumb.jpg.ac72a18fd460ff1428be02de8b943917.jpg

16392829619056365821629148671339.thumb.jpg.dc19ea5e3368cd4baafcef3cab898ab4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...