Jump to content
Corsair Community

Void Elite Wireless not powering on


Lopified
 Share

Recommended Posts

I bought a void elite wireless last year and its been fine to use, however last night when I tried to turn it on it did not show signs of powering on. The LEDs did not light up and the power icon did not show any colours of the battery. I went through old forums and could not find a solution as all the posts were multiple years old, and I'm not sure people still use this headset. If anyone knows how to fix this please reply to this post.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Corsair Employees
On 11/7/2021 at 6:38 PM, Lopified said:

I bought a void elite wireless last year and its been fine to use, however last night when I tried to turn it on it did not show signs of powering on. The LEDs did not light up and the power icon did not show any colours of the battery. I went through old forums and could not find a solution as all the posts were multiple years old, and I'm not sure people still use this headset. If anyone knows how to fix this please reply to this post.

Hey Lopified, I'm sorry you're experiencing these issues - would you know what model VOID ELITE headset do you have? And if you are running it through iCUE - what version of iCUE and possibly operating system you are using?

Hopefully we can figure this out for you since you just got this headset last year.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...