Jump to content
Corsair Community

Welcome to the CORSAIR Community!


Recommended Posts

  • Administrators
1 hour ago, Conver said:

Correct 🙂 Possible in most forum software, so maybe it's just me not being able to find the function 🙂

 

1 hour ago, LeDoyen said:

Either remove those we don't need, or have the ability to collapse the sub-categories. But selecting which forums we can see would be neater

Ok, at the top just to the left of the Start New Topic button you'll now see 3 buttons to select your forum view option. The last option - fluid - allows you to select specific forums - but it shows all threads (now called topics) in one list. Try it out and let us know how it works for you.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Enjoying the Dark Mode!

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Technobeard said:

 

Ok, at the top just to the left of the Start New Topic button you'll now see 3 buttons to select your forum view option. The last option - fluid - allows you to select specific forums - but it shows all threads (now called topics) in one list. Try it out and let us know how it works for you.

 

If we follow a lot of sections (like just removing lenguages we don't speak), it's a bit messy.

For my use though since i mostly post in 4 or 5 sections, it's not too bad

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
1 minute ago, LeDoyen said:

If we follow a lot of sections (like just removing lenguages we don't speak), it's a bit messy.

That's why it wasn't turned on. There's a lot of sub-forums here.

Link to comment
Share on other sites

I was editing my profile and there seems to be no way to put a profile picture. i can select upload photo (but no upload field appears) or no photo.

Tried on Chrome and Firefox, no file select field 

Edited by LeDoyen
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
7 minutes ago, LeDoyen said:

I was editing my profile and there seems to be no way to put a profile picture. i can select upload photo (but no upload field appears) or no photo.

Tried on Chrome and Firefox, no file select field 

I see the same in Chrome. Looking into it.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
11 hours ago, Conver said:

Is anyone else having problems enabling desktop notifications? When I click it just says turning on, nothing happens however and I can see in my browser (Brave browser, based on chrome) that it is enabled in the browser, but I don't get the notifications, maybe because the forum things I haven't enabled it?

Is your desktop browser open when a notification comes in?

Link to comment
Share on other sites

On 7/26/2021 at 2:36 PM, Conver said:

I like it!

 

And I like that the site now uses a favicon, even tho a black favicon aint the best and hard to see what it actually is when fans are minimized 🙂

I just noticed that. You're right - it is hard to see. White might be better. Or ... better yet ... White for dark mode ('cuz they are most likely to have dark mode everywhere) and Black for light mode. 

Ya know, while we're at it ... it should be feasible - technically, at least - to even have a favicon as a user-configurable option.

Edited by DevBiker
Link to comment
Share on other sites

I hate this new format.

The old format & layout was far superior. With the old format, after I logged in I simply clicked the 'New Posts' button at the top & was presented all new stuff since last login. This layout is far too cluttered & pure garbage. I am member on hundreds of forums with vbulletin & similar formats & they all had zero issues for several decades. Don't see why it was changed 😞

Link to comment
Share on other sites

So far I'm liking the modern look but not sure how to delete a photo from the album I created or edit details of the existing photos on it. Can anyone help?

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Technobeard said:

Older posts are in the Legacy Area at the bottom. Exact same layout as the old forum, just read only.

You can create your own Activity Streams and filter out what you'd like.

image.png.3223748791cc6b1318588c167ce44e15.png

 

I see things from 2020 or 2019. Before that, the old forum was much better. since everything was redone you can see things from the other year but nothing from 2021

Screenshot (65)_LI.jpg

Screenshot (66)_LI.jpg

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Technobeard said:

Is your desktop browser open when a notification comes in?

 

Yes, tried everything, open, closed, activated, deactivated, nothing happens.. The forum simple don't turn it on.. When I click the turn on button, then it just stays at "Turning on..." and from there nothing happens.. (Notifications is allowed from the browser setting for the site)

10 hours ago, DevBiker said:

I just noticed that. You're right - it is hard to see. White might be better. Or ... better yet ... White for dark mode ('cuz they are most likely to have dark mode everywhere) and Black for light mode. 

Ya know, while we're at it ... it should be feasible - technically, at least - to even have a favicon as a user-configurable option.

 

Yes, that would be awesome, I've already changed the favicon on my end by injecting some CSS (like I did for the nav bar in darkmode)

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
15 hours ago, phantomshroom said:

I hate this new format.

The old format & layout was far superior. With the old format, after I logged in I simply clicked the 'New Posts' button at the top & was presented all new stuff since last login. This layout is far too cluttered & pure garbage. I am member on hundreds of forums with vbulletin & similar formats & they all had zero issues for several decades. Don't see why it was changed 😞

 

9 hours ago, Chris1987 said:

 

I see things from 2020 or 2019. Before that, the old forum was much better. since everything was redone you can see things from the other year but nothing from 2021

Screenshot (65)_LI.jpg

Screenshot (66)_LI.jpg

The feedback is appreciated, and thanks for providing specifics.  All the newer 2021 content is in the Community Discussions, Technical Support, and Product Discussion areas, and everything that is 2020 and older are in the Legacy Topics.  There is an activity stream that you can customize:

Screenshot 2021-07-28 091845.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

When using custom activity stream here on the forum, is there a way to clear the list, so when on next reload only new posts is showing? 

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
3 hours ago, Conver said:

When using custom activity stream here on the forum, is there a way to clear the list, so when on next reload only new posts is showing? 

When you create a new Custom Activity Stream can select "Content I haven't read" under Read Status (middle section), and it should only show new content to you.

 

image.thumb.png.b6dc1ab590ebe0fded12332b29f7016e.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Corsair Nick said:

select "Content I haven't read" under Read Status

 

I already have that and it's just semi working I would say, I there goes long time between refresh den it's clear with only new things, however, if there is shorter between then there is old items in there too. Is there some kind of new tag that expires after X time? (Which I think there is, hence why I was hoping for a clear new function)

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Conver said:

hence why I was hoping for a clear new function

 

nevermind, found this little wonderful button at the bottom of the site :classic_biggrin:

 

 

f324bd090c130b697fff6d366bf49c0d.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@Technobeard, I have a little problem when trying to post in the iCUE sub-category (url: https://forum.corsair.com/forums/forum/236-corsair-icue/?do=add).

 

It just says something went wrong, please try again.. I've added a screenshot.spacer.png

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
9 hours ago, Conver said:

@Technobeard, I have a little problem when trying to post in the iCUE sub-category (url: https://forum.corsair.com/forums/forum/236-corsair-icue/?do=add).

 

It just says something went wrong, please try again.. I've added a screenshot.

Don't worry, we get real errors on the back end 🙂 Thanks for the report, we're looking into it.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, Technobeard said:

Don't worry, we get real errors on the back end 🙂 Thanks for the report, we're looking into it.

 

Cool, can you report back here when it works again, so I dont have to spam your back ends with errors :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

For some reason I cannot post in other forums. I was trying to post in the support forum but it is telling me something went wrong and I wanted to report a bug in the latest iCue 4 software as I have 2 mice an RGB Pro and RGB Pro Elite that both when you left click turns the RGB lighting off on the mouse. The RGB works fine but it appears to be a software issue in the latest release of iCUE. Can you fix so I can post this in the correct forum or move this as well as fix me being able to post?

Link to comment
Share on other sites

@Leviathan1usa, read the a few posts up :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I cant Post a Topic i get the Error Code EX0

 

I got a problem with my Power Supply and want to post on the German Section

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...