Jump to content
Corsair Community

H115i pro flashing Red


Recommended Posts

Last night I was on my computer gaming for about 7 hrs. When I got up this morning the computer was on and running perfectly fine. I did a restart on the computer and now it wont turn on. My H115i pump is flashing red and the CPU light on my mother board is red. I am assume my pump went bad. Is this the correct assumption? Thank you in advance.
Link to comment
Share on other sites

Most likely. If you can’t boot and get an immediate cpu fan error combined with an emergency temp shutdown, the pump is probably gone. This is often what an electrical failure looks like. No advanced notice… just bang and it’s all over.

 

Warranty is 5 years, so that is one option. The other is to go shopping. Dead failures can be a problem because you can’t use it at all until you get another cooling solution in place, cheap air blower or otherwise.

Link to comment
Share on other sites

Most likely. If you can’t boot and get an immediate cpu fan error combined with an emergency temp shutdown, the pump is probably gone. This is often what an electrical failure looks like. No advanced notice… just bang and it’s all over.

 

Warranty is 5 years, so that is one option. The other is to go shopping. Dead failures can be a problem because you can’t use it at all until you get another cooling solution in place, cheap air blower or otherwise.

 

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...