Jump to content
Corsair Community

VIRTUOSO RGB SE mic not working in wireless mode


Recommended Posts

I've seen a bunch of suggestions on how to fix this but none have worked, I've paired the two, reinstalled drivers, uninstalled the devices, clean installed iCUE, forced updates to the dongle and headset, checked privacy settings, set the headset as default communications device. I get the sidetone in the headset but Windows does detect any sound, it does detect the microphone though. Just curious if anyone has found another fix, sucks I just bought this and it is giving me issues right out of the box. Questioning why I'm even loyal to Corsair now since they still haven't responded to my warranty claim on my VOID PRO's that drain the battery in an hour and won't fully charge.

Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Hi seanislegend,

 

Sorry to hear you're experiencing this issue. Have you tried performing a soft reset on your headset?

 

To soft reset your headset:

1. Make sure your headset is currently unplugged.

2. Make sure your headset is powered on.

3. Hold the Mute button on the headset down for about 15 seconds.

4. Switch the headset off and then back on.

5. Test your headset and see if the issue is resolved.

 

What sample rate is currently selected in your VIRTUOSO's microphone properties?

 

In regard to your VOID PRO - if you still haven't received a response, please feel free to PM me your ticket # so I may look into it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...