Jump to content
Corsair Community

iCue 4 doesn't always "start" upon reboot


Recommended Posts

I have this issue where iCue 4 doesn't always startup properly after a reboot. Another reboot fixes it.

 

What happens is my keyboard lighting doesn't activate and I can't open the application by clicking the icon. It does nothing. I can't right click it either. It seems my mouse profile is loaded, but my animated keyboard lighting doesn't run. It's just all black or "off". My keyboard is a Strafe RGB.

 

All of my devices are supported in iCue 4, but should I use iCue 3?

 

I want the application with the smallest footprint, but it seems 4 is large as well.

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Hi Yaboze,

 

Please note that the original Strafe RGB is not supported in iCUE 4, just iCUE 3.8 and earlier. If you're talking the Strafe Mk.2 however, this IS supported in CUE4.

 

As for the freezing issues with iCUE itself, we recommend performing a clean install of iCUE to start. Please see the link below:

 

https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360025166712-Perform-a-clean-reinstallation-of-the-Corsair-Utility-Engine-iCUE-

 

If you still need assistance, please open a ticket with our support team using the Support Ticket System link at the top of this page.

 

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...