Jump to content
Corsair Community

iCue 4.11.hmm to 4.12.wtf: went from sometimes crashing @ launch to always crashing


Recommended Posts

So .. I upgraded for iCue 4.11.hmm to 4.12.wtf - it went from sometimes crashing at launch to always crashing at launch ... :-(

 

Does having Asus Armoury Crate affect this? I have it to synv my mobo and RTX3080 lighting - it sorta worked ok on 4.11, but still crashes ...

 

Hmmmm ...

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
So .. I upgraded for iCue 4.11.hmm to 4.12.wtf - it went from sometimes crashing at launch to always crashing at launch ... :-(

 

Does having Asus Armoury Crate affect this? I have it to synv my mobo and RTX3080 lighting - it sorta worked ok on 4.11, but still crashes ...

 

Hmmmm ...

 

Not sure if you're still experiencing crashing, but have you tried a clean install of iCUE? Follow the steps in the article below and see if this corrects the crashing:

 

https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360025166712-Perform-a-clean-reinstallation-of-the-Corsair-Utility-Engine-iCUE-

 

Also, make sure you're running the latest version of Armory Crate to ensure you don't have any conflicts. To control your motherboard and GPU, you'll want to Armory Crate software installed, but not running.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...