Jump to content
Corsair Community

iCue Hardware lighting won't save


Recommended Posts

iCue will save Lighting Channel 1 just fine. However, I can set the Hardware lighting channel and every time I turn my PC on the colors are back to default. Is there something I am not understanding about this option? I would assume it saves it so that you don't have to run iCue? Mine resets every time I turn my PC off. Is there a fix or something I am not understanding?
Link to comment
Share on other sites

We would recommend that you contact our support team by opening a ticket at https://help.corsair.com

 

I have the same issue. My brand new K100 will not save the hardware profile - on lock screen it defaults to wave and will not exhibit my desired profile. I have the most updated firmware and iCue version. I wrote customer service several days ago but have received no response.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

I also have the K100. I found out that having only one slot saved results in no lights. Having two slots saved results in the first one applied and the second one has no lights. I used the Profile switch button on the top left to try and switch. This is with the software closed.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...