Jump to content
Corsair Community

H150i Pro 360mm - Firmware update froze. Now no RGB and fan permanently on max


Recommended Posts

Hello,

I recently updated iCUE software to 4.11.274, in which it prompted me to update my H150i Pro to a new firmware. The firmware update froze, and now the fans are permanently on max speed, the RGB is not working, and the iCUE software, as well as Corsair LINK does not detect my AIO cooler! I tried checked connections, reseated the cooler, and reinstalled iCUE and Corsair Link. No change. Please help! Do I need to RMA it?? Haven't gotten anything from Corsair support yet (Ticket#2004334923).

Thank you in advance

Edited by RayBasto
Link to comment
Share on other sites

Exact same thing just happened to me with h115i platinum. Tried firmware update from iCUE and it did nothing for 25 mins so I closed it and then my h115i got bricked and it's not detected by iCUE anymore.
Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Hello,

I recently updated iCUE software to 4.11.274, in which it prompted me to update my H150i Pro to a new firmware. The firmware update froze, and now the fans are permanently on max speed, the RGB is not working, and the iCUE software, as well as Corsair LINK does not detect my AIO cooler! I tried checked connections, reseated the cooler, and reinstalled iCUE and Corsair Link. No change. Please help! Do I need to RMA it?? Haven't gotten anything from Corsair support yet (Ticket#2004334923).

Thank you in advance

 

Hello there,

 

Your ticket should now have a reply.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

any update or solutions from this thread, i have the same problem but with a little difference, it always glows green, don't change with anything i do.

it just lights green in static mode and nothing else, I tried to update the cooler firmware in the latest version, disconnect the sata, usb and nothing changes.

At first I thought that the effect was set to temperature mode and always worked at low temperatures, but it is not the effect either.

 

Hope someone has some solution. I have not yet made a ticket for Corsair support.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...