Jump to content
Corsair Community

Ironclaw wireless losing profile again


Recommended Posts

Since the new update my Wireless Ironclaw mouse has gone back to the old problem where it loses my profile custom buttons, and so I have to turn it off and on or restart icue.

It was working great for ages and now this is happening again.

Please fix it!

Link to comment
Share on other sites

Actually the problem is slightly different this time.

Icue is showing my mouse as off, but when i restart icue it connects again and works with my settings. Really anoying. Nothing but trouble with Corsair products.

Link to comment
Share on other sites

Hello,

 

I am glad to see that I am not the only one that happens to him, I have been thinking about it for several days that it was something particular. It gives me the feeling that they make changes to the software and don't even test it, because this happens to me every day like 5 or 6 times (I use it to work).

I hope a solution appears as soon as possible as it is very annoying.

Link to comment
Share on other sites

I may have found a fix!

Go to C:\Program Files\Corsair\CORSAIR iCUE 4 Software\plugins

and delete everything in that folder. If you you can't delete something it is because it is in use by icue service.

Use a program called lock hunter to help you remove them https://lockhunter.com/download.htm

Once everything in plugins folder has been removed, restart your pc and you should be good to go.

I have an MSI motherboard and the MSI plugin was being used.

Edited by DannyF
Link to comment
Share on other sites

I may have found a fix!

Go to C:\Program Files\Corsair\CORSAIR iCUE 4 Software\plugins

and delete everything in that folder. If you you can't delete something it is because it is in use by icue service.

Use a program called lock hunter to help you remove them https://lockhunter.com/download.htm

Once everything in plugins folder has been removed, restart your pc and you should be good to go.

I have an MSI motherboard and the MSI plugin was being used.

I am sorry to say that I have tried this solution and I have not noticed a difference, does it work for the rest?

Link to comment
Share on other sites

Damn you are right it happened to me again. And Icue shows a red power icon at the top right of the mouse as if it is off. Have to restart icue to bring back profile.

Anyone else got ideas?

Link to comment
Share on other sites

Corsair can you please provide a link to the previous firmware file without having to change icue version. I think it would be very helpful to provide a page with all the previous firmware files for your devices.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

Almost a year later and still the same problem with the latest versions. Every time there is a new update I give it a go and it loses profile again. I have to keep reverting back to an older firmware. Has anyone found a fix or do I need a new mouse?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...