Jump to content
Corsair Community

Bad firmware flash bricked my H150i PRO RGB, looking for solutions.


Recommended Posts

I've already contacted customer support and have an open ticket (2004094175) who have told me that I should try reinstalling iCUE, but that didn't work.

 

So I'd read that reflashing my H150i PRO RGB firmware might help with some disconnection issues I've been having, I click the "Update firmware" button in iCUE and wait for half an hour as the "Updating" button spins on the screen. Eventually I get frustrated with waiting and hit "Abort," true to the warning message that came along with clicking the "Abort" button when I restarted and logged back into Windows my H150i PRO RGB wasn't there.

 

Since then I've tried:

  • Uninstalling and reinstalling iCUE (didn't work)
  • Shutting down my PC and clearing CMOS (didn't work)
  • Attaching my H150i PRO RGB to a different USB (didn't work)
  • Reflashing using a firmware I found on the Corsair forums (didn't work)

 

The firmware I found on the Corsair forums was for the H150i PRO XT, and I've got the H150i PRO RGB, which may be why the manual flash didn't take. (I get an "Unhandled exception" warning when I try to use XmcBootloader.exe with the H150_Pro_XT_V1.1.31 firmware.)

 

Customer support has told me that they DO NOT have firmware for the H150i PRO RGB, so I was hoping that maybe somebody here in the user forums might have an old copy of their firmware lying around? Or maybe some other good suggestions on how to un-brick my cooler? I don't have a backup cooler lying around, so an RMA is kind of the last resort for me.

 

Anyway, thanks in advance for any help or suggestions you can offer!

Link to comment
Share on other sites

We would recommend that you contact our support team by opening a ticket at https://help.corsair.com

 

Thank you for the suggestion, that was the first thing I did actually! Ticket number 2004094175.

 

The customer support technician recommended uninstalling and reinstalling iCUE, which I've done, but which didn't solve the problem.

 

I was told that my tech contacted the Corsair cooling team, and that they didn't have any firmware for the H150i PRO RGB, which is why I'm asking the community for other suggestions or perhaps a firmware file.

 

I will keep in touch with customer support, but so far their advice hasn't been helpful.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...