Jump to content
Corsair Community

LL120 fans RGB stopped working


thelegend27al
 Share

Recommended Posts

Hello, this is my first post so please bear with me. I recently built my first pc and I purchased the 500D Case and the H150i RGB Pro XT that doesn't come with RGB fans. I bought 2 more LL120 fans and installed them, with the 3 LL120 fans that comes with the case installed on radiator of H150i. The fans were all working properly and had the default rainbow wave rgb lighting on them, until I downloaded iCue to try to customise it, and the RGB stopped. I later figured out the lighting channel stuff of the commander pro in the iCue software, yet only 3 of the 5 LL120 fans installed are lighting up (all 3 are the radiator fans). All the rgb headers are plugged into the rgb hub that comes with the 500D, 3 radiator fan headers for the AIO are plugged into the ports of fan headers of the H150i and the rest of the fans are plugged into the commander pro that comes with the 500D. Many thanks in advance for your help!

 

Update: I figured it out the LED header of the rgb hub wasn't connected to the commander pro XD

Edited by thelegend27al
Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Hello, this is my first post so please bear with me. I recently built my first pc and I purchased the 500D Case and the H150i RGB Pro XT that doesn't come with RGB fans. I bought 2 more LL120 fans and installed them, with the 3 LL120 fans that comes with the case installed on radiator of H150i. The fans were all working properly and had the default rainbow wave rgb lighting on them, until I downloaded iCue to try to customise it, and the RGB stopped. I later figured out the lighting channel stuff of the commander pro in the iCue software, yet only 3 of the 5 LL120 fans installed are lighting up (all 3 are the radiator fans). All the rgb headers are plugged into the rgb hub that comes with the 500D, 3 radiator fan headers for the AIO are plugged into the ports of fan headers of the H150i and the rest of the fans are plugged into the commander pro that comes with the 500D. Many thanks in advance for your help!

 

Update: I figured it out the LED header of the rgb hub wasn't connected to the commander pro XD

 

Yep that would do it.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...