Jump to content
Corsair Community

Void Pro charging LED


Recommended Posts

Just bought a new Void Pro RGB headset from Amazon and noticed 2 things that I have questions about.

 

-No charging LED comes on at all. I followed the reset steps and nothing. I don't think it is in bootloader mode because audio works and the Corsair logo LED works. Uninstalled and reinstalled icue and firmware and still no LED. Faulty or just don't worry about it too much?

 

-The battery didn't last very long for the first charge. I am currently charging it again right now but just seemed odd. Faulty battery?

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Hi McCigrit,

 

Both issues definitely aren't normal behavior, sorry that you've run into such. I'd suggest a soft reset. To soft reset your headset:

 

  1. Make sure your headset is currently unplugged.
  2. Make sure your headset is powered on.
  3. Hold the Mute button on the headset down for about 15 seconds.
  4. Hold down the power button until the headset turns on.
  5. Test your headset and see if the issue is resolved.

 

If your issues persist, please open a ticket at https://help.corsair.com, our support team will take care of you.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...