Jump to content
Corsair Community

LT100 don't detect towers


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Jumping in here as well - same problem, followed the directions, watched the video, only detects one tower. Possibly something a bit weirder going on as the secondary tower flickers around a fair bit before I plug the main tower into the PC, whereupon it goes static; usually no light on the tower save for one red or green light on the last LED down the bottom.

 

Have updated all firmware + iCue, and the main tower works fine and is totally responsive to iCue. For whatever reason though, the second one though isn't playing cricket.

Link to comment
Share on other sites

Something similar is happening to me as well. Just purchased the LT100

 

* the bottoms of the towers light up

* the connected poles do not

* iCue only shows one tower

 

Firmware is up to date, instructions followed to the best of my ability. Time for an angry amazon review and hope for an exchange?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Yup same issue.

 

Have done a clean install of iCue, all 4 towers worked for a couple of days and now only 1 tower is being detected again. The remaining towers have a single led working or they are flickering like a Christmas tree.

 

Did a second clean install but it seems that trick doesn't working anymore and no change this time.

 

Hopefully a solution can be posted?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Took me a few attempts to get 3 towers talking to each other, the Y RGB cable seems very particular about when it wants to work and when it doesn't.

 

I "solved" it by putting the 1st tower in the middle and connecting the other 2 accordingly. Then plugged in USB and then the power. The additional towers didn't show up at first but holding down the power button for 5 seconds forces it to detect the others - thankfully they all started seeing each other then :-)

 

Before that, the second would just go into some mad flashing fit and the 3rd would do nothing.

 

Need Corsair to add support for macOS iCue for these though - rather surprised one of their newer products still isn't supported in iCue 4.10. Hopefully soon!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...