Jump to content
Corsair Community

Corsair Virtuoso Wireless SE Problem


tchan
 Share

Recommended Posts

So I have had my Virtuoso's for probably around 6 months and have had 0 problems with them...until today. I was playing and everything was fine but they were low on battery and had them plugged up. I stepped away for a few minutes and came back noticing the lights were off and assuming they were just in sleep mode. I put them on and they still wouldn't power on. After plugging and unplugging the cable I noticed they would power on and charge for a couple seconds then shutoff again. I then noticed when unplugging and plugging the microphone attachment they also turn on for a couple seconds and then turn off again. I also hear a very quiet clicking sound in the left ear when they are off. Any answers?
Link to comment
Share on other sites

Does the headset function when set to USB mode? If so, try performing a Firmware update on the headset after they have been plugged in for about 30 mins. If not, I would recommend putting in a support ticket for a replacement:

 

https://support.corsair.com/

 

They will not power on at all without the usb in. But only power on for seconds when it is plugged in. I’m unable to update them due to this.

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
They will not power on at all without the usb in. But only power on for seconds when it is plugged in. I’m unable to update them due to this.

 

There might be something hardware related that can't be resolved through standard troubleshooting. I would reach out to our support team and request a replace:

 

https://support.corsair.com/

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...