Jump to content
Corsair Community

Recommended Posts

So, I want to preface this by saying that I made the switch to Corsair 2-3 years ago, and likewise, that this will be a longwinded post. I didn't exactly have problems with the other products I was using, however, I wanted to try something different. Up until the last year or so, I haven't had any issues with Corsair. I found the iCue software to be a little complicated, but only because I am not well versed with this sort of thing.

 

As for the two mice that I've had, no issues whatsoever. I accidentally broke my Corsair headset (don't quite recall the make/model), and replaced it with my Void Elite RGB Wireless headset. Initially, it worked great. After a few months or so, I noticed that I could no longer use USB 3.0 or 3.1 (believe this exists) slots. I corrected this issue after a little reading.

 

As of right now, I'm experiencing what appears to be a faulty connector/receiver either with my one USB 2.0 slot on my computer, or the cable that I use to keep my headset charged at all times (I've always had these plugged in). That, or the issue was with the default cable connector, or the headset slot itself where the cable connects into.

 

I cannot properly diagnose the problem, and it's extremely frustrating, because my headset may work for 2-3 hours, and then it will say "Charging battery" off and on, and it may go away, or it may eventually shutdown on me. Rinse and repeat. Sometimes it's after 20-30 minutes, and if I get lucky, I restart it, it seems to charge, and then I'm good for a few hours. I want to also add that I replaced the default charging cable that came with the headset with another one that is compatible with it. The problem persists.

 

Unless someone on here can help me come to a solution, I'm going to go make a switch, which frankly, I'd rather not make, but I have been more than patient with this, and to my admission, I've kind of just accepted this and decided to make due with it. As of this post and my registering on these forums, I'm intent on finding out the issue, and fixing it, but I will need help.

 

Lastly, before anyone asks, everything is up to date as for iCUE and the firmware for all of my products. I always make sure of this.

 

Thanks in advance.

Edited by Targetlocked
Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Hi Targetlocked,

 

I apologize that you've been dealing with this issue as it seems you've been pretty thorough in trying to resolve it. I suggest contacting our support team by opening a ticket at https://help.corsair.com, they'll be able to help you further troubleshoot and remedy the issue.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...