Jump to content
Corsair Community

Usb disconnect noise on startup


robsternasher
 Share

Recommended Posts

everytime i boot my pc i hear a usb connect/disconnect sound, ive pinpointed the source and i believe its one of my corsair products, either the h100i pro xt or the fan hub, any idea how to fix this?

 

capture-png.141066

 

capture2-png.141100

 

disabling the device seems to shut both of my corsair products off, ive tried updating firmware via icue but it still occurs even with icue uninstalled

 

tried turning usb sleep off and making sure all usb devices power management setting is set to disabled

Edited by robsternasher
Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Hey robsternasher, Thanks sharing this, this is great information. Sounds like similar to this thread https://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=189994&page=13

 

We're currently looking into this and still trying to find a way to resolve this disconnect/connect sound. We'll keep posted when we get more updates.

Link to comment
Share on other sites

Hey robsternasher, Thanks sharing this, this is great information. Sounds like similar to this thread https://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=189994&page=13

 

We're currently looking into this and still trying to find a way to resolve this disconnect/connect sound. We'll keep posted when we get more updates.

any sign of a fix anytime soon? rather annoying

 

specs if needed..

ryzen 3700x

msi b550 tomahawk mag

corsair vengeance rgb pro 3200mhz cl16

msi 2070 super gaming x

h100 pro xt cooler

lightning node core rgb hub

 

EDIT

 

thought id do a followup, the usb disconnect has nothing to do with my corsair products and is infact my glorious model o, guess its time to move over to there forums now...

Edited by robsternasher
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...