Jump to content
Corsair Community

CORSAIR iCUE H115i RGB PRO XT Issues


Riffy
 Share

Recommended Posts

Is it normal for none of the screws provided fit when mounting the fans to the rad? All the fans kinda dangle loosely from it and that can't be right, no matter how hard I try to turn the screws it doesn't go in deeper. It kinda works but this can't be correct or effective.

 

Also for some reason the cooler doesn't show up in corsair link or iCUE. I used USBDeview and I don't think I see it there. My keyboard shows up and my PSU shows up in both link and iCUE. So far switching the usb header I had it on still doesn't make it show up.

 

I have a ASUS ROG Maximus XII Hero Z490 mobo if it matters.

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

The screws should be going pretty flush, are they just not turning in the radiator at all or do they only go in for a short distance?

 

And if the USB isn't being recognize, try reach out to our Support team and they'll be happy to help look into this with you.

https://help.corsair.com/hc/en-us/requests/new

Link to comment
Share on other sites

The screws should be going pretty flush, are they just not turning in the radiator at all or do they only go in for a short distance?

 

And if the USB isn't being recognize, try reach out to our Support team and they'll be happy to help look into this with you.

https://help.corsair.com/hc/en-us/requests/new

 

They only got in a little bit and then it's too hard to turn them anymore, the screwdriver keeps skipping and I am worried I'll strip the heads.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...