Jump to content
Corsair Community

M.2 Corsair MP600 SSD Not Detected


FredMon
 Share

Recommended Posts

Good morning all,

Let me introduce myself Frédéric, 52 years old and passionate about IT.

I ask you for advice or information because I am facing a problem which I cannot find the solution.

I am building a desktop PC that is composed:

CM MSI X570 Unify

Ryzen 5 3600

Corsair DDR4 3600 memory

CG sapphire Pulse RX 3600 XT 6gb

CORSAIR Force MP600 M.2 NVMe PCIe Gen4 x4 SSD

My problem is that my SSD is not detected in the bios, therefore I cannot install WIN10, Well, I can do nothing.

The bios has been updated with the latest version that MSI offers.

I set the parameters to UEFI.

So, if you have advice I am interested.

Thank you in advance for your help.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
I am having the same problem on an MSI Creator TRX40 motherboard with an AMD Threadripper 3970x CPU. The board was able to see a Samsung 970 EVO Plus 1TB SSD, but neither of 2 new MP600s could be detected.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Corsair Employees

Sorry to hear that. Reaching out to technical support seems to be the best course of action in this case: https://help.corsair.com

 

If you have another machine, you could try temporarily installing the drive in that to determine if it's something up with your motherboard on your main machine or a potential issue with the drive itself.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...