Jump to content
Corsair Community

What is this sound?


Goa
 Share

Recommended Posts

Hello, whenever i cleaned my PC, h80i v2 makes this sound.

The CPU goes very hot like 80 90 c. Any idea what's going on. All connections are correct, thermal paste is new and quality. Thanks

[ame]

[/ame] Edited by Goa
Link to comment
Share on other sites

I can't tell from that whether it's a fan hitting something or the pump, nor could I see the screen. I'll assume you got either a CPU_FAN boot error or a CPU temp warning on the BIOS screen. With or without the noise, it is likely you don't have any flow and the pump is not moving fluid. If you are still in the warranty period, contact Corsair Support. Otherwise you probably need to go shopping.
Link to comment
Share on other sites

I can't tell from that whether it's a fan hitting something or the pump, nor could I see the screen. I'll assume you got either a CPU_FAN boot error or a CPU temp warning on the BIOS screen. With or without the noise, it is likely you don't have any flow and the pump is not moving fluid. If you are still in the warranty period, contact Corsair Support. Otherwise you probably need to go shopping.

Hello, fan is not hitting something, its the pump. On the screen it was CPU temp error. When i place the pc horizontal (like in the pic) pump works fine, but when i place the pc vertical (like in the video 1st post) pump is not working and making wierd sound. Thanks

IMG_20200627_204851.thumb.jpg.299abd0f15149e0cc75d1a0eb9960603.jpg

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...