Jump to content
Corsair Community

RGB Fans lighting stutter, odd colors.


frostschaden
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

I've been experiencing some lighting problems with my LL series fans. I have linked a video to show my issue. The RGB's stutter, flash, and display color patterns not congruent with the lighting profile I have selected. My setup has three 200mm on the case and two 120mm on the H100iV2. The problem started a few weeks ago and I assumed it was related the Corsair software. I just reinstalled my OS after a motherboard failure and found the problem still persists. I also have RGB Pro memory and the M65 Pro mouse and those devices do not display any issues.

The fans are connected via Lighting node pro using ports 1-5. Do the fans have to be plugged into the node according the pwm ports on the mb? Example; fan on pwm port 1 needs to correspond to port 1 on the node.

 

I've seen other posts suggesting a faulty fan can throw off the others, so I'm not really sure what to do.

 

Any help would be appreciated.

Thanks!

 

[ame=https://youtu.be/g8FnHqhXmtU]https://youtu.be/g8FnHqhXmtU[/ame]

Edited by frostschaden
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Similar issue, some of my fans illuminate others don't. Random flickering of fans and RGB strips. I've opened tickets and had controller and fans replaced. No luck.

 

I think it may be some sort of software issue but I'm not certain.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...