Jump to content
Corsair Community

Chaim87
 Share

Recommended Posts

Hello! I am writing this thread because I couldn't find any information.

 

After years of using the same air cooling system, I've finally decided to switch to a water cooling system, and I bought the H80i v2 from Corsair.

 

Installation went fine and I plugged the USB to the USB pins and the CPU cable to the CPU_FAN pins.

 

Once in Windows 10, the device appears in Device Manager, but with a yellow triangle, together with a Intel® C600/X79 series chipset Thermal Management Controller - 1D24. I think it is some sort of hardware/software incompatibility, as the whole instructions on mounting the cooling system were followed step by step.

 

When I try to update the drivers, either from the iCUE folder or from online, I get for both entries the same error, "drivers found but not able to install".

 

For this reason, neither Link nor iCUE display the H80i.

 

I think that hardware speaking everything works, fans are both running, the cooling system displays a light on the logo and so on. More importantly, even under stress at 4.2 Ghz (standard 3.7) I get less than 50°C and almost no noise. Which is good, but.

 

I've tried to switch off from the BIOS the standard Qfan controller from ASUS, and uninstalled AI Suite II, which came standard with the motherboard. Since both didn't change a thing, I set the BIOS back to default settings and reinstalled AI Suite II.

 

I opened a ticket to Corsair and wrote a message on the Facebook page (yeah I know), I think it will require some time that I could spare with the experts hanging around this forum. :biggrin:

 

Could you please help? I can share all system's info.

 

Thank you!

 

Chaim

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...