Jump to content
Corsair Community

LL fans only light up if chosen in iCue as QL (iCUE Lighting Node CORE)


kuparata
 Share

Recommended Posts

Hello guys.

 

I recently bought a Corsair iCue 465x case and it comes with a Lighting Node CORE + 3x LL120 fans. I also bought another LL120 fan as an exhaust fan.

 

When choosing in iCue (what fans and how many fans I have connected to) my Lighting Node CORE, If I choose LL fans - the fans (all 4 of them) lose their RGB. If I choose them as QL fans - they light up properly, but the adjusting of the effects is pain in the as* because QL fans are double-sided RGB.

 

I have a B450 Tomahawk Max. iCue is acting the same, no matter if I plug their PWM ends directly to the motherboard or via a SATA powered fan hub (Deepcool FH-10).The Lighting Node CORE is connected to an internal USB header on the mobo. Also the fans RGB cables are properly inserted in it (1-4 slot).

 

iCue version is the latest one, I actually installed it yesterday for the first time. The fans were running their RGB just fine in their default rainbow pattern before I installed iCue.

Link to comment
Share on other sites

Just wanna update this.

 

Fixed the problem with a total deinstall of iCue (including deleting leftover registry entries), restarting the PC and reinstalling the latest iCue.

Now my 4 LL120 fans do light-up when chosen as LL fans, 4 of them, connected through the Lightning Node CORE.

 

Also - one thing I didnt noticed that previously I didnt had Lighting Link as an option in the effects. I also have Corsair Vengeance RGB Pro that I'm now able to sync with the same effect as the fans.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...