Jump to content
Corsair Community

iCue double detecion


Baio
 Share

Recommended Posts

Hi there,

This morning when I started up the pc, iCue has found 2 H150i Pro AIOs but I only have one in my case. On the next reboot only one remained, but it's listed as shown in this image:

 

Cattura.png

 

Is there any configuration file I can edit to get rid of the "(1)"?

Or do I need another repair installation?

If it's the second option, where can I find the preferences folder to backup? I've just finished to set everything inside iCue and don't want to start over… :mad:

 

Thanks,

Baio

Link to comment
Share on other sites

To fix your device name, you can simply rename it by performing the following:

  1. Open ICUE,
  2. Click "Settings" in the top level menu,
  3. On the right side, click the hamburger icon (the 3 horizontal bars) - this will change the devices to show text instead of an image,
  4. Double-click the device you want to change - "H150 PRO (1)",
  5. Remove the " (1)" and press Enter,
  6. On the right side, click the 4 squares icon again to change back to images.

Edited by BlaiseP
Link to comment
Share on other sites

Thanks, it was easier than I thought… but sometimes iCue is not so user-friendly and intuitive.

 

But I think I need a repare install anyway, as I set one RGB effect for the AIO but the AIO acts differently. Where can I find the customize settings to back them up?

 

Thanks again.

 

Baio

 

EDIT: never mind, I found it.

Edited by Baio
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...