Jump to content
Corsair Community

Problem with my Void Pro Wireless RGB


Z.S
 Share

Recommended Posts

I have noticed a few problems with my Void Pro RGB Wireless which ONLY started after I updated iCUE to the latest version (v3.20.80)

 

1) I had turned on surround sound when I got it as I really liked it and I thought it sounded better BUT since this update it is off and whenever I try to turn it on it does NOTHING (it is supposed to make a beeping noise in the headset when turning on/off surround sound and that doesn't even happen also you should be able to toggle surround sound by pressing and holding the volume slider on the headset which is only makes the turning off surround sound beep which is different to the turning on surround sound beep) ALSO after owning the Void RGB Wireless and now the Void Pro RGB Wireless for around 3 years together total I can't even use these headphone's without surround sound as I have gotten so used to them.

 

2) I thought if there is a problem with the surround sound there must be other problems and after going through the software I noticed when I change the EQ it still sounds the same as it did before changing the EQ even when I use custom EQ settings (and I can't even change EQ using the headset which if I remember correctly was an actual feature on the headset if you press and hold the mic mute button).

 

3) The headset randomly turns off which it NEVER did before unless it was not on charging and no sound was being played or if the battery ran out now it would even sometimes shutdown when on charging and when I am listening to or watching stuff.

 

I am sure it is probably iCUE related as I never had any audio problems before this update which I only installed because of some fixes involving the RGB lighting on my PC.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...