Jump to content
Corsair Community

Very loud noise from H100i RGB PLATINUM SE 240mm CPU Cooler


mark729
 Share

Recommended Posts

Hi.

 

Since couple of days ago, H100i RGB Platinum se makes loud noise, but not always...

2 out of 5, it makes loud noise.

 

Is it bubbling noise?? I'm not sure but very annoying.

and also LED lights started flickering sometimes.

 

All this bad things happened recently.

 

It's been about 2 weeks since I got my system buildup, everything was normal.

 

But from couple of days ago, I can not control fan speed from iCUE.

then started LED flickering and finally loud noise from pump head.

 

Now I am not sure this AIO cooler is really working now.:[pouts:

 

[ame]

[/ame]

 

[ame]

[/ame]

 

 

One more Q.

 

Is my coolant temp okay?

It's about 41-42 when idle.(Light brightness about 30%, If 100% light, temp goes up 2 to 3 degree more)

1205639215_iCUETEMPS.thumb.PNG.187dd65cf8537c0b1cb865e1b23a1a44.PNG

Edited by mark729
Link to comment
Share on other sites

No, something inside is not working correctly. You need to send this one back and get a replacement. Even 1 time out of 10 is too much. This should not happen. It sounds far too metallic to be bubbles to me, but you can cycle the pump speed from low to high to low to high, tip the case, etc. to try and move the bubbles out of the block. I think I would RMA regardless.

 

The fastest resolution is probably the store you bought it from. If for some reason that is not possible, contact Corsair directly through the ticket support system. Make sure you expressly state this is a brand new cooler. They will get you a new one.

Edited by c-attack
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...