Jump to content
Corsair Community

LL120 Fans stuck with static RGB


wiliestseven51
 Share

Recommended Posts

I have 6 LL120 RGB fans installed in my system During my boot up, sometimes some of my rgb fans will randomly become a static colour, and then remain that colour until i restart the pc. I can change lighting effects/profiles etc, but that static lighting will remain the same. The portion of fan that is static or which fan it is is random and I've noticed no correlation. I've attached a few pictures to show what I mean. Anyone know how to fix this?

IMAG1725.thumb.jpg.b350653cd7414014eec27c95b501b7c4.jpg

IMAG1726.thumb.jpg.76c7585424ff011ced35701770b96035.jpg

IMAG1727.thumb.jpg.e3b0c47158ced2f8a89104631516a3b8.jpg

IMAG1728.thumb.jpg.ec7b989fae60c065ae3f8cb383fe2849.jpg

IMAG1729.thumb.jpg.a24a3b74a71fcd77b265c3d1d8002516.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Are the fans on the AIO connected to the same RGB fan hub as your exhaust fan or are they connected to the cooler? If they're on the same hub, you may have a bad fan plugged in. Can you try testing each fan individually on port 1 of the RGB fan hub? Edited by Corsair Jam
Link to comment
Share on other sites

All the fans are connected to the same rgb hub which is then connected to a lighting node pro. I did as you asked and the only the second aio fan (the one next to the exhaust) had the issue and the exhaust fan worked fine. However, once i plugged all the fans back in and booted again the second aio fan had the issue and the exhaust fan did not light up at all, despite working fine in port 1 of the rgb hub. Like I mentioned the static light issue seems to occur randomly.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No worries, the fans are plugged into #5 and #6 respectively. Upon some further fiddling, I've noticed the issue now occurs after switching profiles. By this I mean I can boot up the pc and the issue doesn't occur, but if i switch to another RGB profile on icue the static lights randomly occur. If i spam switching profiles the static colour goes, but then comes back again randomly.

 

What do you mean by a new sata line? Do you mean use another sata power connector? Bit of a noob here

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
 Share

×
×
  • Create New...