Jump to content
Corsair Community

Carbide Spec Omega RGB Case


Corkscrew
 Share

Recommended Posts

I bought a Carbide Spec Omega RGB case recently and everything works fine, but as soon as i shut down my pc and start it back up icue does not detect the case anymore. It detects my Corsair Void Pro Headset, but not the Case.

I have tried everything.......

I updated the software to the latest version..........nothing

I updated the firmware on both the Headset and Case............nothing

Uninstalled and reinstalled software and updated firmware..........nothing

I did a Repair on the software as well..............nothing

I updated the Corsair HID Device driver in Device Manager............nothing

I have checked cables and all is connected correctly.

I have read all the forums with similar issues and followed all the advice, but nothing seems to work.

I even updated the Bios and tried with Fast Boot Disabled and USB hand off enabled....................nothing

I bought a 3 pack of the HD120mm Fans and added that to my system as well. It worked 100%.

 

The only way i can get it to work is if i shut down the pc and disconnect the usb 2 header cable from the motherboard and plug it back in. Iv'e switched it around to other headers as well. same story.

When i restart my pc there are no issues it's only when i shut down my pc when this happens.

I'm getting sick and tired of trying to sort this problem out.

Edited by Corkscrew
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...