Jump to content
Corsair Community

Vengeance RGB Pro lighting issue


TackDaniels
 Share

Recommended Posts

I've bought two 16GB kits (4x 8GB). I use them in static color mode white (#ffffff). Unfortunately, the coloring is PRETTY BAD cause all I get is everything except white!

 

Can anyone confirm that this is because of a product defect? If the default quality is really that bad, it would be pretty unsatisfying!

 

ZDln8tD.jpgKGBAHgv.jpg

IMG_7659.thumb.jpg.245cf1dc5c6a3c75656802f22b6c28e0.jpg

IMG_7656.thumb.jpg.f489c7a1821ff3bc45eff8cf1e5338b5.jpg

Edited by TackDaniels
Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Hi Tack! I've shared this post with the powers that be, along with a few others that have popped up with similar issues. Once I get more information, I will definitely share it with you. I'm sorry for any inconvenience this may have caused.
Link to comment
Share on other sites

Hi Tack! I've shared this post with the powers that be, along with a few others that have popped up with similar issues. Once I get more information, I will definitely share it with you. I'm sorry for any inconvenience this may have caused.

 

Thanks Kev, sounds good!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Hi Tack! I've shared this post with the powers that be, along with a few others that have popped up with similar issues. Once I get more information, I will definitely share it with you. I'm sorry for any inconvenience this may have caused.

 

Anything new on this one?

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...