Jump to content
Corsair Community

I think have a two bad modules (CMX512-3200LLPT)


UOD

Recommended Posts

I have an Asus A7N8X Deluxe Rev 2.0 mobo and I can't run my system at 200Mhz FSB.

 

I've run memtest and both modules report errors both singly, and when running together in the system.

 

If I drop down to 166Mhz FSB....they test fine with no errors.

 

Here is a pic of my memory:

Pic #1

 

And here is one of many pics of the errors in memtest.

Error Pic #1

 

I guess I have a bad batch??????

 

I love Corsair memory and have had good luck with it in the past. I ran the 2700LLPT in this same mobo without one issue...now that I have the PC3200 in....can't hit 200FSB.

 

Any ideas or suggestions? Is it RMA time?

 

thanks for any replies.

Link to comment
Share on other sites

NEVERMIND & DISREGARD!!!!!!

 

 

Dimm slot #1 is bad. Slots 2 & 3 are good to go so I've moved the one module to slot 2 and all is working as advertised. No memtest errors and running smoothly at 200FSB.

 

I really didn't think that Corsair was at fault here...but I was at wits end.

 

Feel free to delete this post. :D:

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
That’s good that you found the problem, and one of the reasons it's good to test the modules in other slots. As far as deleting this thread, I would rather leave it as it may help someone else should they have the same issue. Please let me know if you have any questions!
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...