Jump to content
Corsair Community

Harpoon RGB wireless mouse indicator issue not doing what it should.


skinless22
 Share

Recommended Posts

Hello guys and girls Ok my problem is not so big after all.

 

I just purchase and got it 3 days ago all is fine still but the indicator seam to only serve as dpi led,when i plug it it stay green same as my default dpi.

 

it charge no problem but i never see the indicator work on charge.

Also no sign of battery level the indicator always stay green.

According the manual the light should change as the battery degrade but no its always green,the battery was at 37% and still green,any advise for this issue.

 

Many thanks in advance i hope you have a trick for me to solve that. :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Hello guys and girls Ok my problem is not so big after all.

 

I just purchase and got it 3 days ago all is fine still but the indicator seam to only serve as dpi led,when i plug it it stay green same as my default dpi.

 

it charge no problem but i never see the indicator work on charge.

Also no sign of battery level the indicator always stay green.

According the manual the light should change as the battery degrade but no its always green,the battery was at 37% and still green,any advise for this issue.

 

Many thanks in advance i hope you have a trick for me to solve that. :-)

 

My hardware profiles are removed and i can not get them back. Can you please upload(export) your harpoon wireless profile please thank you very much!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...