Jump to content
Corsair Community

Installed iCUE and now ST100 has no audio pass through


zeyphe
 Share

Recommended Posts

Long story short i got a new ssd and had to format everything, Before i re downloaded iCUE everything was working fine, the audio jacks sent audio to speakers and the usb pass through worked for the headset> Immediately after iCUE was downloaded all audio stopped. I tried the usb ports on my pc and those worked fine for the headset and audio still plays through monitor speakers. Any reason why this is happening? I tried force updating but that did nothing for me, lighing works and the pc knows when its plugged in but it never sets up or anything Edited by zeyphe
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 months later...

Try this:

Go to Device Manager.

Expand "Sound, video and game controllers".

Find "Corsair ST100 Headset Output".

Right click on it and click Uninstall Device. If the check box is there, check to delete all files.

Reboot. It'll get redetected.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Try this:

Go to Device Manager.

Expand "Sound, video and game controllers".

Find "Corsair ST100 Headset Output".

Right click on it and click Uninstall Device. If the check box is there, check to delete all files.

Reboot. It'll get redetected.

 

Thank you I had been hitting my head against a wall to fix it.

 

I would uninstall the USB entry in device manager, reinstall iCUE, reboot, rinse and repeat.

 

To anybody else I left iCUE installed, I uninstalled what he said to, it rebooted and now it works as intended.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...