Jump to content
Corsair Community

ICUE not updating


Bonnfan
 Share

Recommended Posts

Hello.

 

So I've recently change to ICUE form Corsair link.

 

I have Corsair h80i v2 connected to the CPU_FAN header.

 

The ICUE program stop refreshing the fan speed and everything else cant cant led light etc.

 

Works again after restarting ICUE service. Works for about 1h then crashes again. I have no other software monitoring fan speed except for MSI afterburner for graphics card. I have enabled monitoring the graphics card on the dashboard aswell as Vengeance led and Motherboard.

 

Dxdiag:

https://justpaste.it/2nkpm

 

 

System specs:

Fractal Design Arc Midi R2 Window Black

XFX Core Edition 550W 80+ Bronze

Intel Core i7 7700k OC to 4,8 Ghz

Corsair Hydro H80i V2

ASUS ROG STRIX Geforce GTX 1080 Strix

ASUS Strix Z270E Gaming

Corsair Vengeance LED 16GB (2x8GB) 3200MHz / DDR4 / CL16

Samsung SSD EVO Basic 840-Series 120GB

Samsung SSD EVO Basic 860-Series 500GB M.2

Seagate Desktop 2TB 7200rpm 64MB

 

See picture:

dfde7d927930e180399d0fc31451e3c4.png

Edited by Bonnfan
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

I have this exact same problem, fan speeds and temps are monitored when the app first launches but then its stops, or gets stuck and all my readings in dashboard are just flat. Everything is working in the back ground, commander pro for example is still monitoring and changing fan speeds and i can change profiles and the fan speeds will change accordingly but Icue will not show the fan speeds changing I can just hear them from my case.

 

?

Nh0YBmw.jpg

Edited by louitrilobite
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...