Jump to content
Corsair Community

ICUE doesn't recognize my Void Pro


Jcarax
 Share

Recommended Posts

AS the title says, I updated the software to 3.5.111 and it doesn't recognize my Void Pro anymore.

All I can see are my K70 keyboard and my ram.

 

Never had this problem before.

 

Oh and also the memory usage of the software went up to 260mb, which is ridiculously high considering it used to be around 130-150 before.

Link to comment
Share on other sites

Ok, turns out it was a Windows update issue. I got void pro working again, had nothing to do with the sofware.

But high memory usage persists, it is around 270mb which is insane.

Was around 130-150 before the update.

 

Is this a bug or is this how the sofware will work from now on?

If so, I may want to revert back to an old version if thats possible.

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

OK I've confirmed the software is definitely broken. It sees corsair void pro, but on the dashboard it says it is unavailable. I can't hear the side tone, turning it on or off has no effect, but when I shut down the software the sidetone starts working again.
Link to comment
Share on other sites

I uninstalled ICUE and reinstalled CUE and now the static lightning effect on my K70 doesn't work(every other lightning effect does) and the sidetone on void pro still doesn't work.

 

So yeah, never buying anything corsair related ever again.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
 Share

×
×
  • Create New...