Jump to content
Corsair Community

LL Far Cry Profiles


LeSnakk
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

as I posted a while ago I have an issue with the Far Cry 5 lighting (profiles). Today I took a little closer look at the profiles and I noticed that it looks like this:

(I have 2 LNPs and my 6 LL fans connected to LED-Port 2 on LNP 2. For this test I set each lighting channel to 6 LL fans.)

LNP1_1.thumb.PNG.754dcfd62b0c4411107192e37f320560.PNG

 

LNP1_2.thumb.PNG.f7da6410305717d2882b3ba31580d815.PNG

 

LNP2_1.thumb.PNG.63e3fdb3fca4cc1330a63f824987b301.PNG

 

LNP2_2.thumb.PNG.385e520525a470bbc251f452639626d1.PNG

 

 

As you can see, not all LEDs of the fans connected to the second LED-Port on the LNPs are illuminated within the Far Cry Profiles.

 

I know you guys have a lot to do with iCUE but I just wanted to share my discovery with you so you may be able to fix it easier.

 

Greetings!

Edited by LeSnakk
Link to comment
Share on other sites

Can you check the first fan that isn't working? The fans are in serial series so if say fan 4 isn't working then 5 and 6 won't work either.

 

I only have this issue when using the Far Cry profiles, my own lighting profiles work perfectly. The LED's in the FC-Profiles are just not set

Link to comment
Share on other sites

I only have this issue when using the Far Cry profiles, my own lighting profiles work perfectly. The LED's in the FC-Profiles are just not set

 

Ah got ya. I believe that is because then Schwitz made the profile he had another device in the LNP when he exported it. Should be on the list of something that needs fixing. Not the profile itself but how CUE handles the lighting controllers.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...