Jump to content
Corsair Community

H110i GT with iCUE?


DeadSix27
 Share

Recommended Posts

I've seen on this reddit thread:

that "CorsairChris" mentioned it being fixed with version 3.2, but as you can see on this screenshot: https://i.imgur.com/8Lv3gh2.jpg this seems not to be the case.

 

So, is the H110i GT working wth iCUE 3.2+?

or is it working with the seemingly legacy Corsair Link? or both?

It shows up fine in iCUE and sees all sensors, I just can't seem to control the pump speed.

 

On that note, the AX860i FAN's can't be controlled either, at least I do not find any UI for that.. (OCP and amperage can be though..)

 

Either way, any help is appreciated, maybe I am just missing a button or so.

Link to comment
Share on other sites

How are you trying to control the pump speed? You have two choices ... Quiet and Extreme. You have to go to "Performance" and select the pump mode on the left and then apply to the pump. Edited by DevBiker
Link to comment
Share on other sites

How are you trying to control the pump speed? You have two choices ... Quiet and Extreme. You have to select on the left and then apply to the pump.

 

Yep, I saw those options and couldn't figure out what to do with them:

https://i.imgur.com/EkA9WFY.png

As selecting them on the left didn't do anything, nor could you right click to get an apply button or so.. neither could you right click the pump to get a settings GUI..

 

Then by random clicking I figured out, you have to click the profile e.g quiet/extreme .. and then click the pump.

 

From there on the rest made sense. But that one part wasn't so obvious.

 

Thanks for the quick reply though :)

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...