Jump to content
Corsair Community

HX750i


rongtw
 Share

Recommended Posts

Hi , i have been having problems with my mouse and Keyboard , after trying several the problem persists .

It has been suggested check my +5 volts on the PSU testing with HWINFO shows +5 v at 3.28 V ?

is this considerd ok ?

s1361.photobucket.com/user/ronwillsher/media/PSU_zpsgagbhxqv.png.html?sort=4&o=2

Edited by rongtw
Link to comment
Share on other sites

That sounds like the 3.3V rail, not the 5V rail.

 

I would, however, look to verify that reading. There are tools that will read the voltage and amperage over USB. There's also the Thermaltake Dr Power II which will give you readings on all of the rails and connectors available on an ATX PSU.

Link to comment
Share on other sites

Interesting. That's HWInfo and it's reading the same USB interface to the PSU that Link uses. Question ... are you running Link at the same time? Do your motherboard readings show the same for the +3.3V rail, if available?

 

And I was referring to a device that actually sits between the USB port and the device being charged/powered. Something like this: https://www.amazon.com/DROK-Multimeter-Capacity-Charging-Alignment/dp/B01MZDVC78.

Link to comment
Share on other sites

Hi , i have been having problems with my mouse and Keyboard , after trying several the problem persists .

It has been suggested check my +5 volts on the PSU testing with HWINFO shows +5 v at 3.28 V ?

is this considerd ok ?

http://i1361.photobucket.com/albums/r667/ronwillsher/PSU_zpsgagbhxqv.png

 

what does the BIOS have to say about the voltages?

Link to comment
Share on other sites

Hi the +5v jumps from 3.3 v to 5.4 v randomly , Link shows a constant +5 V running by itself .

what happens is the Keyboard misses key strokes , and the mouse randomly slows down which is a pain while playing BF :(

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...