Jump to content
Corsair Community

LED "Breathing" mode doesn't work


zend
 Share

Recommended Posts

New Corsair One. I can use Link to set the brightness of the front-facing LED, but "breathing" mode doesn't work. When I switch into breathing mode, the LEDs flicker on and off once, and then remain lit as in static mode.

 

Is this a known issue?

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
New Corsair One. I can use Link to set the brightness of the front-facing LED, but "breathing" mode doesn't work. When I switch into breathing mode, the LEDs flicker on and off once, and then remain lit as in static mode.

 

Is this a known issue?

 

Thanks!

 

Which model do you have? Can you also report which version of CORSAIR LINK you have installed?

 

My initial suggestion is to update CORSAIR LINK to the latest version if you haven't already.

Link to comment
Share on other sites

Which model do you have? Can you also report which version of CORSAIR LINK you have installed?

 

My initial suggestion is to update CORSAIR LINK to the latest version if you haven't already.

 

Hi, CJ.

 

I have the brand new Elite.

 

I'm running the version of CORSAIR LINK which came installed. I checked the website and it's the latest.

 

Love this machine. Don't honestly care if the lights don't breathe but am curious about why it's not working...

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
Hi, CJ.

 

I have the brand new Elite.

 

I'm running the version of CORSAIR LINK which came installed. I checked the website and it's the latest.

 

Love this machine. Don't honestly care if the lights don't breathe but am curious about why it's not working...

 

I'm glad you like it! The next update to LINK for the Corsair ONE should fix lighting control on Z370-based systems that might run into this particular issue (Elite/Pro+). I'll post an update once it's available.

Link to comment
Share on other sites

...The next update to LINK for the Corsair ONE should fix lighting control on Z370-based systems that might run into this particular issue (Elite/Pro+). I'll post an update once it's available.

 

Downloaded and installed. It does fix the issue. Look at that sucker breathe!

 

Thanks for the follow up and the fix!

Edited by zend
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...