Jump to content
Corsair Community

ML140 PRO Not Lighting


gunxyzzero
 Share

Recommended Posts

I have 4 set of ML140 PRO Twin Pack + Commander Pro.

 

I got one issue that drove me crazy: No matter which RGB lighting hub I use, no matter which Fan I use as the 4th fan conected to RGM lighting hub, it will not light up.

I did set up all fans in the Corsair Link, I can adjust fan speed which I guess the fans are connected.

 

I tried multiple combination:

 

Commander Pro > LED port 1 > 6 fans - only 3 fans light up becuase 4th fan failed

LED port 2 > 2 fans light up

 

Commander Pro > LED port 1 > 4 fans - only 3 fans light up because 4th fan failed

> LED port 2 > 4 fans - only 3 fans light up because 4th fan failed

 

Please help me to fix this issue. Much appreicated.

Link to comment
Share on other sites

Thanks. That'll help.

 

It actually narrowed some things off the list.

 

Also, have you rearranged fans on a single hub?

Yes, I have tried put all fans on a single hub ( I tried all 4 hubs that come from each twin pack box).

 

Then I add fans in Chanel of the Link one by one. 1st, 2nd, and 3rd fan, light up once the setting applied. 4th fan just does not response for some reason. also I believe 5th and 6th fan would not light up because 4th fan break the order.

Link to comment
Share on other sites

Yes, I have tried put all fans on a single hub ( I tried all 4 hubs that come from each twin pack box).

 

Then I add fans in Chanel of the Link one by one. 1st, 2nd, and 3rd fan, light up once the setting applied. 4th fan just does not response for some reason. also I believe 5th and 6th fan would not light up because 4th fan break the order.

 

Not what I asked. Not put them on a different hub. Put them in a different order. Put #4 in #1, etc.

Link to comment
Share on other sites

Not what I asked. Not put them on a different hub. Put them in a different order. Put #4 in #1, etc.

Oh, Yes, I connected all fans to Hub in different order, just ensure all fans functional.

 

All the fans are working and can be light up, as long as it doesn't connect to the 4th port of hubs.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...