Jump to content
Corsair Community

CUE not installing


gammagogeta

Recommended Posts

I could install it before for my keyboard and mouse, some reason I get this error now even with the older version (get same error).

 

My MSI Log

 

MSI (s) (B4:60) [13:20:33:314]: Running installation inside multi-package transaction D:\CorsairUtilityEngineSetup_2.21.67_release.msi

MSI (s) (B4:60) [13:20:33:314]: Grabbed execution mutex.

MSI (s) (B4:F4) [13:20:33:315]: Resetting cached policy values

MSI (s) (B4:F4) [13:20:33:315]: Machine policy value 'Debug' is 0

MSI (s) (B4:F4) [13:20:33:315]: ******* RunEngine:

******* Product: D:\CorsairUtilityEngineSetup_2.21.67_release.msi

******* Action:

******* CommandLine: **********

MSI (s) (B4:F4) [13:20:33:321]: Machine policy value 'DisableUserInstalls' is 0

MSI (s) (B4:F4) [13:20:33:322]: Note: 1: 2203 2: C:\WINDOWS\Installer\inprogressinstallinfo.ipi 3: -2147287038

MSI (s) (B4:F4) [13:20:33:329]: SRSetRestorePoint skipped for this transaction.

MSI (s) (B4:F4) [13:20:33:331]: MainEngineThread is returning 2

MSI (s) (B4:60) [13:20:33:331]: No System Restore sequence number for this installation.

=== Verbose logging started: 1/21/2018 13:20:33 Build type: SHIP UNICODE 5.00.10011.00 Calling process: C:\Users\Hai\AppData\Local\Temp\MSI21084\InstallerGui.exe ===

MSI © (7C:A4) [13:20:33:306]: Resetting cached policy values

MSI © (7C:A4) [13:20:33:307]: Machine policy value 'Debug' is 0

MSI © (7C:A4) [13:20:33:307]: ******* RunEngine:

******* Product: D:\CorsairUtilityEngineSetup_2.21.67_release.msi

******* Action:

******* CommandLine: **********

MSI © (7C:A4) [13:20:33:307]: Client-side and UI is none or basic: Running entire install on the server.

MSI © (7C:A4) [13:20:33:307]: Grabbed execution mutex.

MSI © (7C:A4) [13:20:33:308]: Cloaking enabled.

MSI © (7C:A4) [13:20:33:308]: Attempting to enable all disabled privileges before calling Install on Server

MSI © (7C:A4) [13:20:33:308]: Incrementing counter to disable shutdown. Counter after increment: 0

MSI © (7C:A4) [13:20:33:334]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied. Counter after decrement: -1

MSI © (7C:A4) [13:20:33:334]: MainEngineThread is returning 2

=== Verbose logging stopped: 1/21/2018 13:20:33 ===

Link to comment
Share on other sites

Ok I found the fixed from another post.

I have to create the folder which I'm installing it to then, move the installation file or the exe file I downloaded to the folder. It worked once I ran the installation from the folder which I'm installing it too, kinda weird work around to install this, but it worked.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...