Jump to content
Corsair Community

CUE is confusing, buttons won't do what i've bound them to do...


HermitKrab
 Share

Recommended Posts

i'm sure the problem is just that i don't know what i'm actually doing, i'm not the tech-savviest guy around. xD anyway, i want forward/back to increase/decrease the volume of videos/music (i'm assuming that's how it's supposed to work), and button 8 to mute. like so: http://imgur.com/a/RshsJ

 

as you can see, everything's assigned where i want it. however, when i press those buttons, they don't do what i want. they still only go forward/back when browsing, and button 8 does... nothing at all. it's frustrating, please advise.

Link to comment
Share on other sites

Based off the screenshot you may have multiple profiles in CUE. Make sure the profile is assigned to an application or the default profile (Move the profile to the top of the list).

 

It also sounds like you want the ability to use the multimedia keys in browser based players e.g. YouTube. You may want to look into Streamkeys.

https://chrome.google.com/webstore/detail/streamkeys/ekpipjofdicppbepocohdlgenahaneen?hl=en

Link to comment
Share on other sites

Based off the screenshot you may have multiple profiles in CUE. Make sure the profile is assigned to an application or the default profile (Move the profile to the top of the list).

 

It also sounds like you want the ability to use the multimedia keys in browser based players e.g. YouTube. You may want to look into Streamkeys.

https://chrome.google.com/webstore/detail/streamkeys/ekpipjofdicppbepocohdlgenahaneen?hl=en

alright, but like...

 

HOW do i assign the profile to an application or the... default profile? (itself???) that's very vague. i'll check out "streamkeys", but i don't exactly know how this is relevant to my mouse.

 

thanks.

Link to comment
Share on other sites

umm, SO! the mouse buttons are now increasing/lowering/muting the volume as i've bound them to do, but i'm still confused. it seems to have just worked overnight? like after putting my computer in sleep mode?? or closing the CUE??? i'd like to know what triggered this at all.
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...