Jump to content
Corsair Community

Commander PRO can not control the fan's light! Fan light does not shine!


z149045978
 Share

Recommended Posts

Why the 6 HD120 fans go only one fan can be controlled (can be controller on the 1st position)! Control the second position has been lit white light! No. 5 position is the most strange, the fan on a LED light issued a white! 3.4.6 position of the light is completely not bright! But any of my fans as long as the first position can be controlled and shiny! My HD controller is connected to CORSAIR Commander PRO! Edited by z149045978
Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Just so we're clear, physically you have the six fans connected to the RGB fan hub that comes with the HD120 fans, and then you have that hub connected to one of the LED ports on your Commander PRO?

 

Can you post a screenshot of your Commander PRO's LED configuration screen?

Link to comment
Share on other sites

Just so we're clear, physically you have the six fans connected to the RGB fan hub that comes with the HD120 fans, and then you have that hub connected to one of the LED ports on your Commander PRO?

 

Can you post a screenshot of your Commander PRO's LED configuration screen?

 

Hello there! Can you help me? All my equipment and connections, and my setup!

01.thumb.PNG.8f357ce726d390673e2ef420fe769065.PNG

02.thumb.PNG.d99fb110ca5715d27c3cbbabd334faf0.PNG

03.thumb.jpg.9b376499e6c7f85e4a8f9960467f1834.jpg

04.thumb.jpg.1b0b2bef83946e08ec02c10a4611ef51.jpg

05.thumb.jpg.2b96957195ecdaefe88ad473201823a1.jpg

06.thumb.jpg.12e9e60f7dc81c7a062999a36b601c38.jpg

07.thumb.jpg.961edfd5ad1030f9b63fbde6773d864a.jpg

08.thumb.jpg.95c95a992769534dae2f8b9761065112.jpg

09.thumb.jpg.6c2b93a7c0de9f5bdc770d63e91ab213.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Okay, just so I'm clear.

 

You have a Commander PRO.

 

On the Commander PRO, LED Channels 1 and 2 have RGB lighting strips to connected to them.

 

You have a Lighting Node PRO.

 

The Lighting Node PRO is connected to your Commander PRO's USB port.

 

The six HD RGB fans are connected to the fan hub which is connected to the Lighting Node PRO.

 

Is that all accurate?

Link to comment
Share on other sites

Hello! Sorry for interrupting. I'm actually having the exact same issue however I have all my LED Strips connected as one in LED #2 and my HD hub is connected in LED #1. I also tried the way you listed but still no avail.
Link to comment
Share on other sites

I was not aware they needed to be specifically in a certain order. If you're speaking of matching them numerically on the HD hub and Commander Pro, yes they are. Otherwise I will check to see if there are numbers on the fans.
Link to comment
Share on other sites

Just a suggestion

 

I had issues with my five HD140 fans. I had fans not lighting up. I took all 5 fans off the case and placed them on the floor. The reason why they were on the ground so I can change the order and test the fans. Some fans like to be in different order.

 

All five of my HD fan are working from trial and error

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees
I was not aware they needed to be specifically in a certain order. If you're speaking of matching them numerically on the HD hub and Commander Pro, yes they are. Otherwise I will check to see if there are numbers on the fans.

 

So the fans themselves aren't specifically numbered, but the ports on the HD hub are. Now if you do have them in order on the hub, from 1 to 6 (or 1 to however many you have), and they're not lighting correctly, then that's another issue.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...