Jump to content
Corsair Community

Corsair Link/H80i Not working correctly/help..


apacheizm23

Recommended Posts

Hey everyone long time no see. Yes I'm still using my old H80i and what I recently did was replace the fans, and so as far as the hardware is concerned its working, but I get no reading on the pump at all, nor can I change the profile, so the fans just spin, I cant change it to go Quiet or Performance etc.

 

On this PC, which is only used for gaming I have a RE3 on a I7 950 RUNNING AT 3.5 GHZ. Windows 10 64BIT Using Dominator GT with DHX Pro Connector and Airflow II Fan 12GB Triple Channel DDR3 Memory and a 1060 6Gig MSI Gamer with an old OC 470 Card being used as a PHYSX Card.

 

Everything is running smooth & nice & quiet, temps are all good even under load. The Graphics Card/MSI1060 the fans wont spin unless it reaches 60C. Which I like a lot. I am a sort of perfectionist and I actually stopped trying to make Corsair Link work but it keeps nagging at me and well I have some time today so.. (Could the solution lay in my Bios?)

 

 

Many many thanks to all for helping me out with this. I appreciate it..

Link to comment
Share on other sites

What fans does it how have, can you post a link to their specs?

 

Which version of CL are you using? What does the CL4 [home] tab report?

 

The SIV initial + [uSB Bus] + [Link Devices] + [Link Status] + [Link Fans] panels allow the root cause of many hardware issues to be determined and resolved. If you need help with a CL hardware issue I recommend attaching these screen shots to your post using names such as [Link Devices].png.
Link to comment
Share on other sites

What fans does it how have, can you post a link to their specs?

 

Which version of CL are you using? What does the CL4 [home] tab report?

 

Hey pardon me Red-Ray I have been really busy and well, I haven't been able to reply. Okay now, I am using the same fans that came with the H80i only that they're replacement fans that are exclusive for that model. On the software side I uninstalled it completely because it doesn't do anything so why have it installed.

 

You know my Pc is running awesome no hot temps etc etc but it just erks me that I can't get Corsair Link to work.. I almost feel like ordering a new H80i v2 but why should I when mine is working just fine..

 

Just want to repeat I am using windows 10 64bit on a Rampage Extreme 3 Intel i7950

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...