Jump to content
Corsair Community

K65 RGB Keeps Cutting Out


cheeseandram
 Share

Recommended Posts

Hey,

 

My K65 RGB arrived on Wednesday, and after plugging it in (with the 2x USB 2.0 connection) and installing the firmware, I realised that my lighting kept freezing and every 5 minutes my keyboard kept turning off.

 

Occasionally (about every 1/6 boots) my keyboard does work as it is supposed to, but on most occasions it just keeps cutting out.

 

I've tried reinstalling the drivers, disabling the lighting, using different USB slots and troubleshooting in Device Manager, but nothing has worked so far. The only 'temporary' fix I have is putting the keyboard into BIOS mode and then turning it on again, or unplugging the keyboard completely. Sometimes I even have to restart my PC.

 

Could it be the fact that I'm not using a USB 3.0 connection? I'm considering purchasing an expansion card however I dont want to buy one unless I am sure that it will work.

 

Please help, and thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

Can you try the keyboard on another computer? If so, Does it work fine?

 

Can you also upload the latest log generated by CUE once the error starts?

%LOCALAPPDATA%\Corsair\CUE\logs

 

[2016-10-09T18:54:15]: UserSessionInfo: locked changed to 0.

[2016-10-09T18:54:15]: UserSessionInfo: connected changed to 1.

[2016-10-09T18:54:15]: UserSessionInfo: local changed to 1.

[2016-10-09T18:54:17]: UserSessionInfo: locked changed to 0.

[2016-10-09T18:54:17]: UserSessionInfo: connected changed to 1.

[2016-10-09T18:54:17]: UserSessionInfo: local changed to 1.

[2016-10-09T18:54:17]: UserSessionInfo: locked changed to 0.

[2016-10-09T18:54:17]: UserSessionInfo: connected changed to 1.

[2016-10-09T18:54:17]: UserSessionInfo: local changed to 1.

[2016-10-09T18:54:22]: Device profile (meta) for device vid=46d pid=c231 not found.

[2016-10-09T18:54:22]: Device profile (meta) for device vid=46d pid=c232 not found.

[2016-10-09T18:54:22]: Device profile (meta) for device vid=1689 pid=fd00 not found.

[2016-10-09T18:54:22]: Failed to open device: vid=1b1c pid=1b17 path=\\?\hid#vid_1b1c&pid_1b17&mi_00#8&cab798d&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}

[2016-10-09T18:54:22]: Failed to open device: vid=1b1c pid=1b17 path=\\?\hid#vid_1b1c&pid_1b17&mi_01&col01#8&172bc435&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}

[2016-10-09T18:54:22]: Created new device object: CGK65 RGB; ready: 0

[2016-10-09T18:54:22]: Attached to device object CGK65 RGB: b=1 a=1

[2016-10-09T18:54:22]: Attached to device object CGK65 RGB: b=1 a=1

[2016-10-09T18:54:22]: Attached to device object CGK65 RGB: b=1 a=0

[2016-10-09T18:54:22]: Failed to open device: vid=1b1c pid=1b2e path=\\?\hid#vid_1b1c&pid_1b2e&mi_00#8&298dadc5&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}

[2016-10-09T18:54:22]: Failed to open device: vid=1b1c pid=1b2e path=\\?\hid#vid_1b1c&pid_1b2e&mi_01&col01#8&3b65806b&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}

[2016-10-09T18:54:22]: Initializing CGK65 RGB...

[2016-10-09T18:54:22]: Created new device object: M65 PRO RGB; ready: 0

[2016-10-09T18:54:22]: Attached to device object M65 PRO RGB: b=1 a=1

[2016-10-09T18:54:22]: Attached to device object M65 PRO RGB: b=1 a=1

[2016-10-09T18:54:22]: Attached to device object M65 PRO RGB: b=1 a=0

[2016-10-09T18:54:22]: Initializing M65 PRO RGB...

[2016-10-09T18:54:22]: M65 PRO RGB : trying to force P00 instead of P04

[2016-10-09T18:54:22]: M65 PRO RGB : success, continue initialization on P00

[2016-10-09T18:54:23]: Initialized (st=1) CGK65 RGB.

[2016-10-09T18:54:23]: Device insertion processing complete for CGK65 RGB.

[2016-10-09T18:54:25]: Initialized (st=1) M65 PRO RGB.

[2016-10-09T18:54:26]: Device insertion processing complete for M65 PRO RGB.

[2016-10-09T18:54:33]: Device vid=1b1c pid=1b17 is marked 'slow startup'.

[2016-10-09T18:54:35]: Failed to open device: vid=1b1c pid=1b17 path=\\?\hid#vid_1b1c&pid_1b17&mi_00#8&cab798d&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}

[2016-10-09T18:54:36]: Device vid=1b1c pid=1b17 is marked 'slow startup'.

[2016-10-09T18:54:36]: Device vid=1b1c pid=1b17 is marked 'slow startup'.

[2016-10-09T18:54:36]: Device vid=1b1c pid=1b17 is marked 'slow startup'.

[2016-10-09T18:54:36]: Device vid=1b1c pid=1b17 is marked 'slow startup'.

[2016-10-09T18:54:37]: Created new device object: CGK65 RGB; ready: 0

[2016-10-09T18:54:37]: Attached to device object CGK65 RGB: b=1 a=1

[2016-10-09T18:54:37]: Attached to device object CGK65 RGB: b=1 a=1

[2016-10-09T18:54:37]: Attached to device object CGK65 RGB: b=1 a=0

[2016-10-09T18:54:37]: Initializing CGK65 RGB...

[2016-10-09T18:54:37]: Device vid=1b1c pid=1b17 is marked 'slow startup'.

[2016-10-09T18:54:37]: Initialized (st=1) CGK65 RGB.

[2016-10-09T18:54:37]: Device insertion processing complete for CGK65 RGB.

[2016-10-09T18:54:38]: Device vid=1b1c pid=1b17 is marked 'slow startup'.

[2016-10-09T18:54:38]: Failed to open device: vid=1b1c pid=1b17 path=\\?\hid#vid_1b1c&pid_1b17&mi_00#8&cab798d&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}

[2016-10-09T18:54:39]: Failed to open device: vid=1b1c pid=1b17 path=\\?\hid#vid_1b1c&pid_1b17&mi_01&col01#8&172bc435&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}

 

 

 

I havent tried it on another computer yet, I will do later

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...