Jump to content
Corsair Community

Corsair link Dominator® Platinum 16GB3000 x4 on ASUS X99-DELUXE II not showing specs


natthanant

Recommended Posts

Corsair link Dominator® Platinum 16GB3000 x4 on ASUS X99-DELUXE II not showing specs :mad:

  1. What does my SIV utility report?
  2. If you post .PNG screen shots of the initial screen, Menu->Hardware->SPD Summary, Menu->Hardware->SPD Thermal and Menu->System->SMB Bus then I could comment further.
  3. See http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=835152 for how SIV helped before.
  4. What is the exact part number?
  5. It would be easier to help you if you added your PC specs to your profile, so please do this.

Link to comment
Share on other sites

attachment.php?attachmentid=25833&d=1468317519

 

There should be a STTS2004 (ST Micro) reported at [ 1_1C ] but there is not so I expect there is a fault with one of the DIMMs. Request an RMA via https://corsair.secure.force.com/home/home.jsp and see what they say.

 

It looks like I need to fix the power level calculation for Broadwell-E. Please will you e-mail me the SIV save files so I can look into this? See http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=788225 for how to do this and what I need.

 

I have mentioned this to Franck (CPUZ developer) and he says CPUZ has the same issue, so please can I have the CPUZ save file as well?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...